Over Ons

Wat we doen
ervaring - koers - focus

Over Ons

Stefan Vlaeyen is uw partner van a tot z. Van het berekenen van de installatie tot de plaatsing en ingebruikname. Zo scoren uw technieken niet alleen op papier optimaal, maar bent u altijd zeker van de beste installatie-kwaliteit en een vlotte na- service.

ervaring

Ervaring met grote klanten

Als afgestudeerde technieker kon ik meteen aan de slag in de sector van de nutsvoorzieningen. Voor klanten zoals Belgacom en Electrabel kreeg ik de kans om, als technieker en als werfleider, infrastructuurwerk uit te voeren, zowel in laag- als  hoogspanning.
technieken

Geboeid door nieuwe technieken

Vanaf 2000 ging er voor mij een nieuwe wereld open met de introductie van zonnepanelen. Van in het prille begin was ik geprikkeld door deze nieuwe techniek. Ik volgde opleidingen en behaalde alle noodzakelijke certificaten die nodig zijn in de branche.  Naast het technische aspect van de installatie kreeg ik ook nog de smaak te pakken van het dienstverlenende onderdeel.  Want klanten meegeven en duidelijk maken hoe ze ernstig kunnen besparen op hun energiefactuur, was en is nog steeds de rode draad in de commerciële aanpak.  
Maar het bleef niet bij zonnepanelen alleen.  De markt evolueerde naar warmtepompen, airco’s, enz… Dat zorgde ervoor dat ik me steeds meer ging verdiepen in die nieuwe technieken. En zo kreeg ik alleen maar meer interesse in alles wat met hernieuwbare energie te maken heeft.
Én wat duurzaam is, want dat is de toekomst.
koers

Een eigen koers varen

Vanuit deze uitgesproken interesse, passie en goesting ontstond eind 2018 het idee om deze activiteiten in eigen naam uit te voeren. Met een uitgebreid netwerk dat ik de voorbije 25 jaar opbouwde, mijn ervaring en de mond-aan-mond-reclame groeide het vertrouwen om mijn eigen koers te gaan varen in deze sector.  Vanaf nu kunnen particulieren en kleine handelaren bij mij terecht voor alle montage en installatie van airco’s, warmtepompen én voor herstellingen op elektrisch vlak.

kwaliteit

Focus op kwaliteit

Uw montage-, installatie- of herstellingsproject is bij mij in goede handen. In mijn aanpak focus ik op:
 
– Kwaliteit
– Stiptheid
– Vertrouwen
 
Op die manier rekent u op een duurzaam resultaat op lange termijn.