Totaalconcept

Wat we doen
alles onder 1 dak

TotaalConcept

Stefan Vlaeyen is uw partner van a tot z. Van het berekenen van de installatie tot de plaatsing en ingebruikname. Zo scoren uw technieken niet alleen op papier optimaal, maar bent u altijd zeker van de beste installatie-kwaliteit en een vlotte na- service.

Warmtepompen & Airconditioning

Wij helpen u om de juiste technologie en oplossing te vinden voor de verwarming en koeling van uw huis.

Elektriciteitsnet

Als u extra toestellen aan je elektriciteitsnet wil gaan gebruiken, kan het nodig zijn om uw bestaande elektrische installatie uit te breiden of aan te passen. Ook dit doen we voor u.

Zonnepanelen

U wil nog een stapje verder in je energiebesparing ?

B2B

Ook voor zelfstandige installateurs, leveren wij advies en doen we calculaties. Tevens zorgen wij voor het in gebruik stellen van warmtepomp installaties of zonnepanelen. Wij beschikken over alle nodige Rescert-nummers en koeltechnische certificaten en kunnen dus voor andere ondernemingen het specifiek technische luik uitvoeren, waardoor uw project voldoet aan alle wettelijke normen.

Warmtepomp & Airconditioning

Als u bouwt of renoveert, moet u moeilijke keuzes maken. Voor de ruwbouw, maar vooral ook op het vlak van technieken. Hoe gaat u verwarmen? Welk ventilatiesysteem kiest u? En welke hernieuwbare technieken gebruikt u in uw nieuwbouw of energetische renovatie? Geen zorgen! Wij denken met u mee en vinden we samen de beste oplossing!

Elektriciteit

Bestaande elektrische installaties in oudere woningen zijn vaak niet aangepast aan de moderne elektriciteitsbehoeften. Zowel voor uw comfort als voor uw veiligheid, doet u er goed aan de installatie aan te (laten) passen. Om de energie-efficiëntie te verhogen, is renoveren voor zowel particulieren als bedrijven een goede zaak.  

Bij een renovatie van de elektriciteit is het vervangen van de oude elektrische bedrading vaak nodig. De laatste  jaren heeft elk huishouden steeds meer apparaten. Deze functioneren het best wanneer goede bedrading aanwezig is. In sommige gevallen is het hergebruiken hiervan mogelijk. Alle aanpassingen aan uw installatie worden gedaan volgens de hedendaagse normen.

Zonnepanelen

De investering in zonnepanelen is op dit moment gunstiger dan ooit. Daarom is het zeker nu heel interessant om zonnepanelen te  plaatsen. Wij werken uitsluitend met A-merken zonnepanelen, omvormers en installatiematerialen, waardoor u altijd verzekerd bent van een optimaal rendement en een snelle terugverdientijd.  U heeft bij ons de keuze uit een groot aantal compleet samengestelde pakketten, waarmee wij altijd een pakket hebben op uw maat. 

B2B - Partner

Bent u als zelfstandig aannemer op zoek naar een extra partner om op regelmatige basis of eenmalig mee naar de werf te gaan of om zelfstandig projecten uit te voeren? Wij zijn in het bezit van alle nodige certificaten, gereedschap , machines en bestelwagen. Onze specialisaties zijn :

  • Berekenen en installeren van warmtepompen & airco
  • Berekenen en installeren zonnepanelen
  • Aanpassingswerken elektriciteit.